I denne teksten skal jeg skrive om et land som ligger i den nordlige delen av sør-øst Asia

I denne teksten skal jeg skrive om et land som ligger i den nordlige delen av sør-øst Asia, Filippinene. Landet ble kolonisert av Spania i mer enn 300 år og av America på lang stund. For å bli enda mer kjent med landet skal jeg forklare hvordan klima, demografi, landskap, økonomi og industri i landet er. I tillegg skal jeg fokusere meg på en vulkan som befinner seg i det tidligere spansk kolonisert landet. Mt. Pinatubo heter vulkanen, den ble kjent internasjonal etter vulkanen hadde en av de kraftigste vulkanutbrudd i det 20. århundre i 1991. Flere år senere ble en skjønn innsjø i krater dannet. Flere turister og selv filippinere vil besøke dit og se innsjøen. Man kan ikke tro en gang at en katastrofe tok sted her. Til slutt vil jeg skrive hvorfor dette akkurat stedet ble mitt favorittsted.

x

Hi!
I'm Martha!

Would you like to get a custom essay? How about receiving a customized one?

Check it out